Aangeboden: Bailey de hondenvriend

Goeiedag lieve hondeneigenaren,

Mijn naam is Cynthia, vanaf jongs af aan ben ik al gek op dieren Sinds 3 jaar heb Bailey door Bailey is mijn droom werkelijkheid geworden en is Bailey de hondenvriend op 1 augustus 2015 dan officieel van start gegaan.

 Ik volg mijn hart en mijn droom en met nog vele toekomst plannen in mijn hoofd ga ik verder te werk. Elke dag breid ik mijn kennis en deskundigheid uit doormiddel van o.a. workshops bijscholingen opleidingen en cursussen.

Wat biedt Bailey de hondenvriend aan:
Dagopvang
Lange wandelingen
Groepswandelingen
Individuele wandelingen
24 uur per dag beschikbaar
Bos duin en strandwandelingen
Trainingscentrum
Hersenwerk

Wat kunt u verwachten dat uw trouwe viervoeter op een professionele en zorgvuldige en deskundige manier wordt verzorgd opgevangen en of uitgelaten

Heeft u vragen of wilt u de prijslijst weten Dan kunt u bellen naar 06 52856188 of stuur een mailtje naar info@baileydehondenvriend.nl

vriendelijke groet hopelijk tot snel
Cynthia en BaileyKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Bailey de hondenvriend

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:10-01-2016 om 13:15u
Door:cynthia
Bekeken door: 2261 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:wormerveer
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.